Vandaag. 18 dagen voordat mijn muziek met de wereld gedeeld wordt.

Terugkijkend op een project waar ik ontzettend veel van heb geleerd en waar het afgelopen jaar enorm veel tijd en aandacht naartoe is gegaan. Een project waar ik meer dan 10.000 euro in heb gestoken zonder ooit te weten welke uitkomst het gaat hebben. Nog steeds heb ik geen idee. Ik lijk wel gek, maar voor deze ene keer maakt het me niks uit.

Want het enige wat ik wel weet is dat God een duidelijke droom in mijn hart heeft gelegd en dat ik, met alles wat ik heb en wat Hij me ooit gegeven heeft, geprobeerd heb om te gehoorzamen.

Ondanks het feit dat ik geen idee heb hoe de muziek ontvangen gaat worden durf ik te zeggen dat dit project 100% alles waard was. Ik heb geen seconde spijt. Het was zeker geen makkelijke weg, maar door alle ups en downs heen wist ik altijd zeker dat deze weg wel de juiste weg was.

Ik mocht mijn kleine aandeel hier op aarde doen en ik mag nu uitzien naar wat God hier wel of niet op gaat aanvullen. Ik leg het terug in de handen van Degene die mij deze droom heeft gegeven. Welke uitkomst het dan ook zal hebben, het zal goed zijn.