ʜɪᴊ ɪs ᴛʀᴏᴜᴡ.

Toen iemand eens vroeg of ik al een titel had voor m’n EP, dacht ik: ohja, dat hoort er natuurlijk ook bij! Zo waren er veel meer dingen die ik gaandeweg dit proces leerde, waar ik normaalgesproken als luisteraar nooit echt bij stilstond.

Een titel bedenken voor vijf verschillende nummers leek me nog zo makkelijk niet. Toch kwam ik vrij snel op deze titel – ʜɪᴊ ɪs ᴛʀᴏᴜᴡ – een boodschap die in elk nummer centraal staat.

Wat ik in alles verlang, naar streef en hoop uit te stralen is kwetsbaarheid en echtheid. 1. Dat ik het leven vaak moeilijk vind en dat ik strompelend vooruit kom, 2. máár dat God trouw is en blijft.

Ik strijd ervoor dat wij als mensen dat eerste niet overslaan. Juist de kwetsbaarheid, onze twijfels, onze onwetendheid en onze zwakheid zorgen ervoor dat Gods schoonheid, trouw, goedheid en liefde zichtbaar worden. Zo geven we Hem pas écht ruimte.